Geslaagden
Jonicka Bruijgom 1e x
William Vos 1e x
Wesley van Heusden 2e x
Onkie de Senerpont Domis 1 x
Neline van Loon 2e x

Rijopleiding in Stappen

Er wordt lesgegeven volgens de methode van “Rijopleiding in stappen”. Ik ben hiervoor opgeleid en gecertificeerd door het CBR. Door deze aanpak ben je verzekerd van een rijopleiding op hoog niveau. Op deze manier is het mogelijk je op een vlotte en veilige manier naar het examen te begeleiden.

Wat is Rijopleiding in Stappen?

Rijopleiding in Stappen bestaat uit 4 modules:

Je instructeur houdt op een leerlinginstructiekaart precies bij hoe je vorderingen zijn. Deze kaart wordt bij de toetsen en het examen overhandigd aan de examinator.

Bij deze opleiding hoort een praktijk lesboek. In dit boek staat de hele opleiding en worden alle resultaten van je opleiding bijgehouden. Bij elke les en toets moet je dit boek bij je hebben zodat je instructeur je afspraken kan invullen en de resultaten van je les kan invullen. Bij de toetsen moet ook dit boek overhandigd worden aan de examinator zodat deze je lesresultaten kan bekijken en het resultaat van de toets kan invullen. Bij het examen kan dan de examinator precies zien hoe je kunt autorijden en hoeft dit alleen nog maar te toetsen.

Op verzoek van de minister van Verkeer en Waterstaat verzorgt het CBR de landelijke invoering van de Rijopleiding in Stappen (RiS). De voordelen op een rijtje:

De Rijopleiding in Stappen duurt niet langer dan een reguliere opleiding. Daar staat tegenover dat het slagingspercentage fors hoger is. Het percentage eerste geslaagden door deze methode is minimaal 30% hoger dan het percentage eerste geslaagden bij de reguliere opleiding.